Over mezelf

Ik ben Pauline. In het dagelijkse leven ben ik aan het werk als ir.-architecte. Tijdens weekends en vakanties maak ik graag tijd vrij voor mijn andere passie: kindergrime. Ik kom graag jouw feest of evenement net dat tikkeltje specialer te maken!  

Als kind vond ik het altijd al fantastisch om mij te laten schminken, dus toen ik in 2019 de kans kreeg een cursus te volgen, nam ik die kans met beide handen aan. In 2021 startte ik mijn eigen zaak op, de naam gebaseerd op mijn bijnaam als kind, en zo ontstond “Pien Kindergrime”.

Met Pien Kindergrime kom ik zeer graag op jouw feest of evenement langs om de kinderen om te toveren tot hun favoriete creatie. Er is steeds keuze uit een ruim aanbod aan ontwerpen, maar ook eigen inspiratie en ideeën mogen altijd doorgegeven worden! Ik ga graag op zoek naar nieuwe ontwerpen, en werk indien gewenst ook volgens bepaalde thema's: halloween, kerst, zeemeerminnen, unicorns, etc.

Heb je vragen of ideeën? Twijfel niet om mij te contacteren!

Ook op jouw evenement?

Stuur mij een bericht met waar, wanneer en hoeveel kindjes je ongeveer op je feest of evenement verwacht en ik maak volledig vrijblijvend een offerte voor je op.

Contacteer